KOKOnaisuus ratkaisee

Aloitetaan matka käymällä läpi taustaa Kokoterveyden takaa. Olemme monen eri alan ammattilaisia, jotka yhdessä ja erikseen ovat miettineet, että terveys on enemmän kuin erillisten osien yhdistelmä. Katselemme terveyttä mieluummin silmät auki ja päätä käännellen kuin mikroskoopin läpi hiukkasia tutkiskellen. Pyrimme kirjoittamaan asioita oman ammattitaitomme ja elämämme kautta, mutta samalla ylittäen rajoja ja yhdistelemällä osaamistamme, siten että lukijamme voivat oppia näkemään terveyden kokonaisuuden laajemmin kuin ennen.

Tavoitteenamme on löytää asiasta kiinnostuneita samanmielisiä tai uutta näkökulmaa itselleen etsiviä matkaansa aloittelevia terveyden etsijöitä. Isommassa kuvassa toivomme yhteisöä, joka pystyisi luomaan uudenlaista ajatusta mustavalkoisiin terveystrendeihin ja ravistelisi hieman isompiakin rakenteita meille vielä tuntemattomilla tavoilla.

Näkemyksemme mukaan terveyden pitäisi olla kiva ja innostava asia. Jokaisella on mahdollisuus valita kuinka vaikuttaa omaan terveyteensä ja haluammekin tuoda tarjottimelle ajatuksen, jossa ihminen itse on vastuussa omasta terveydestään nauttien tästä mahdollisuudesta. Pyrimme kirjoittamaan ajankohtaisesti, mutta myös suuremmassa kuvassa siten, että kuka tahansa voi aloittaa lukemisen alusta asti ja rakentaa käsitystään kanssamme tästä ensimmäisestä kirjoituksesta lähtien. Tervetuloa mukaan!

Fysioterapeutti, joka oppii ja opettaa liikkeeseen ja liikkumiseen liittyviä asioita lisämausteilla. Innostun ihmisistä ja haluan auttaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Joka päivä voi oppia uutta ja kehittyä!